đź“łAutoritetet vendore po punojnĂ« çdo ditĂ« pĂ«r tĂ« shpĂ«rndarĂ« bazĂ« ushqimore dhe ilaçe tek shtresat nĂ« nevojĂ«…

Por kjo është detyra e tyre dhe ndihmë nga të tjerë nevojitet sot më shumë se kurrë.

đź“łNdihma nĂ« kushtet e COVID-19 vjen nĂ« forma tĂ« ndryshme, nga tĂ« rinj qĂ« kĂ«shillojnĂ« dhe ndihmojnĂ« me anĂ« teknologjisĂ«, kĂ«shilltarĂ« bashkiakĂ« qĂ« ndihmojnĂ« nĂ« terren, biznese qĂ« ofrojnĂ« ushqime, dizefektantĂ« dhe ilace, apo organizata zhvillimore dhe institucione fetare qĂ« ofrojnĂ« asistencĂ« nĂ« kuadĂ«r teknik apo shpirtĂ«ror…

Ndihmo duke pyetur pranë bashkisë tënde si mund të jesh i vlefshëm përveç të qëndruarit në shtëpi.

Vullnetarët

📳Autoritetet vendore po punojnë çdo ditë për të shpërndarë bazë ushqimore dhe ilaçe tek shtresat në nevojë...Por kjo është detyra e tyre dhe ndihmë nga të tjerë nevojitet sot më shumë se kurrë.📳Ndihma në kushtet e COVID-19 vjen në forma të ndryshme, nga të rinj që këshillojnë dhe ndihmojnë me anë teknologjisë, këshilltarë bashkiakë që ndihmojnë në terren, biznese që ofrojnë ushqime, dizefektantë dhe ilace, apo organizata zhvillimore dhe institucione fetare që ofrojnë asistencë në kuadër teknik apo shpirtëror...Ndihmo duke pyetur pranë bashkisë tënde si mund të jesh i vlefshëm përveç të qëndruarit në shtëpi.Nëse doni të dini më shumë, NDIQNI VIDEON👉

Posted by Bashki të Forta on E enjte, 2 April 2020