Sot me ministrin Blendi Klosi, në kuadër të Ditës së Shërbimit Pyjor mbollëm 500 pemë në të dy anët e shtratit të lumit.🌳 Mbjellja do të vazhdojë deri në 5 000 fidanë. Duke rivitalizuar pyllin e dikurshëm do të shpëtojmë dhe zonën nga përmbytjet. 🌊Kjo do të sjellë rivitalizmin e qendrës historike, qytetit të vjetër të Dimalit, 🏘duke e kthyer atë në atraksion turistik.