📌Faleminderit 🙏 BEST VEG, pikës së grumbullimit të perimeve bujqësore në Drenovicë, që me zemrën e tyre të madhe iu bashkuan aksionit humanitar të Bashkisë për të ndihmuar njerëzit në nevojë.
📌25 pako ushqimore u shpërndanë ditën e sotme si një mbështetje nga biznesi vendas.
📌 Kushdo që ka mundësi të kontribuojë, ndërkohë bashkia po vijon shpërndarjen e ndihmave të përgatitura me buxhetin e saj, e cila deri më sot ka kontribuuar në rreth 650 familje në Urë Vajgurore, Poshnje, Kutalli dhe Cukalat.