Eksportet vazhdojnë të rriten
👉 Gjatë vizitave në qarkun e 🅱️eratit në janar, së bashku me Kryetaren e palodhur të 🅱️ashkisë, Juliana Memaj, ndaluam edhe tek kompania e Fatosit, për të parë ✅ investimin e ri që po realizonte me ndërtimin e kapanonit.
🌀 U riktheva sërisht në pikun e sezonit ku dhjetra fermerë 👩‍🌾🧑‍🌾 të zonës sillnin produktet e tyre (domate, kastraveca, mandarina etj), të cilat më pas kategorizoheshin sipas peshës duke u përgatitur për ↗️ eksport deri në 🅰️ustri e Suedi.
🅿️rocesi i vjeljes dhe përgatitjes për eksport realizohej brenda ditës për të garantuar freskinë e produkteve. Vetëm këtë vit kishte një ⬆️ rritje me 4️⃣0️⃣% të eksporteve.
👉 Fatosi e nisi këtë biznes në vitin 2️⃣0️⃣1️⃣2️⃣-të, ku së bashku me bashkëshorten e tij, organizonin punën dhe mbarëvajtjen e procesit, që nga prodhimi, 🍅 grumbullimi e deri te përgatitja për 📤 eksport.
✅ I kënaqur që dëgjoja për rezultatet rritëse 📈 të punës së Fatosit, në një situatë të tillë ku të gjithë bizneset po përballen me vështirësi.
Tomato – Al SH.P.K” #EduardShalsi #MinisterShtetiPerMbrojtjenESipermarrjes #KomunikimiVazhdueshem #PraneBiznesit #MadeInAlbania #Bujqesi #Eksport #Investim #Ndertim #Kapanon #Proces #Domate #Produkt #BiznesFamiljar #Grumbullim #BashkiaBerat Juliana Memaj #Suedi #Austri #Perkushtim #Pasion #Sukses