Faleminderit nga zemra, femijëve të qytetit, per Kartolinat më të bukura nē botë edhe për suprizën per bebin qe pres te vijë ne jetë. Mesazhet e tyre ishin kuptimplotë, familja dhe dashuria gjerat më të rëndësishme ne jetë. Një familje e shëndoshē, bën te lehtë cdo vendimarrje. Mbarësi, Shendet e Begati ne familjet tona!