E nisim Vitin e Ri 2021 me një lajm të mirë nga FK OSUMI, ku nga 8 lojtarë të skuadrës sonë të testuar nga FSHF, 4 prej tyre ia kanë dalë të jenë pjesë e listë së skuadrës të kombëtares. Suksese Pjetrino Mafiqi, David Peshtnaku, Romarjo Sulo dhe Alban Sallaj👏 Bravo stafit teknik që me punën e tyre po rrisin talente të reja👏💪