Në kuadër të festave të fundvitit, u organizua konkursi midis shkollave të territorit të Bashkisë Dimal në ese, pikturë dhe fotografi. Një juri profesionale bëri përzgjedhjen e fituesve. 🏆 Urime çdo pjesëmarrësi dhe të gjithë fituesve të këtij konkursi. Çmimet u shpërndanë në një ceremoni të veçantë.

Çmimet për esenë më të mirë:
🥇Vendi 1-rë, Afife Hoxha, shkolla “Llukë Mita”, Konizbaltë.
🥈Vendi i 2-të, Maria Arapi, shkolla “Refat Bani”, Syzes.
🥉Vendi i 3-të, Ermina Daja, shkolla “Zenel Zeka”, Drenovicë.
Çmimet për vizatimin më të mirë:
🥇Vendi i 1-rë, Kristela Berzezhta, shkolla “Sali Gjuka”, Urë Vajgurore.
🥈Vendi i 2-të, Etien Çela, shkolla “Hazbi Shehu”, Samaticë.
🥉Vendi i 3-të, Pavlo Mata, shkolla “Llambi Mile”, Çiflik.

Çmimet për fotografinë më të mirë:

🥇Vendi i 1-rë, Ajla Malaj, shkolla “Sali Gjuka”, Urë Vajgurore.

🥈Vendi i 2-të, Erla Isufaj, shkolla “Andrea Mbirçe”, Poshnje.

🥉Vendi i 3-të, Elena Hoxha, shkolla “Zenel Zeka”, Drenovicë.