Kalaja e Dimalit do të jetë edhe më lehtë për t’u vizituar nga turistët🤩 Ndërhyrja më e fundit për rehabilitimin e rrugës prej 2,4 kilometrash nga Bistrovica deri në Krotinë do t’i shërbejë banorëve të zonës dhe të gjithë vizitorëve që duan të prekin nga afër këtë zonë arkeologjike.🏛