Dita e Tokës në Hingë 🌎Faleminderit stafit të shkollës dhe të gjithë nxënësve e prindërve te tyre, për organizimin e zhvilluar në këtë ditë të rëndësishme. Mesazhet që u shpërndanë në këtë aktivitet janë një inkurajim për të bërë më shumë në ambientin që ne jetojmë e punojmë çdo ditë🙏