Klubi ynë i shahistëve të rinj, një tjetër histori suksesi në qytetin tonë♟Fokusi i politikave tona për të ndihmuar në zhvillimin e aftësive dhe pasionit të shumë vajzave dhe djemve po jep rezultate konkrete duke i përgatitur për të qenë sfidant të denjë në konkurset rajonale dhe kombëtare.💪