Qindra qytetarë iu bashkuan hirrjes për pastrimin e Shqipërisë që duam, duke kontribuuar nga më të vegjlit deri te të mëdhenjtë për një qytet më të pastër. Krahas pastrimit, në të gjithë qytetin mbollëm pemë të reja.Faleminderit kopshteve, shkollave dhe vullnetarëve!