Duke ju falenderuar të gjithëve për punimet e dërguara ju lutem votoni në faqen Bashkia Ura Vajgurore – Faqja Zyrtare me “Like”, “Koment” dhe “Share” punimin e preferuar. Votimi do të vijojë të jetë i hapur deri në datën 15 Maj ora 17.00.
Ju kujtojmë se procesi i votimit, për punimet e publikuara do të bëhet bazuar në “Like”, “Koment” dhe “Share”, të marrë vetëm në faqen tonë, mënyrë kjo që do përcaktojë dhe shpalljen e fituesve. Shpallja e fitueseve do të bëhet në datën 18 Maj 2020.
Suksese