Bashkia Ura Vajgurore në bashkëpunim me UNDP shpërndanë gjatë ditës së sotme ndihma për fëmijët me aftësi të kufizuar. Faleminderit UNDP Albania për vëmendjen e veçantë dhe të vazhdueshme që u jep të vegjëlve me aftësi ndryshe të qytetit tonë.

UNDP dhuro 50 pako për fëmijët me aftësi të kufizuar

Bashkia Ura Vajgurore në bashkëpunim me UNDP shpërndanë gjatë ditës së sotme ndihma për fëmijët me aftësi të kufizuar. Faleminderit UNDP Albania për vëmendjen e veçantë dhe të vazhdueshme që u jep të vegjëlve me aftësi ndryshe të qytetit tonë. #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E premte, 24 April 2020