Parlamenti🗳 zyrtarizoi emërtimin e të Bashkisë Dimal!💪 Falë mbështetjes së deputetit Klosi🙏, sot nis një kapitull i ri për bashkinë tonë, çka do pasohet nga një sërë nismash që do t’i japin vëmendjen e duhur potencialit turistik dhe ekonomik të zonës.📍
Faleminderit🙏 qytetarëve që u bënë pjesë e konsultimeve publike dhe anëtarëve të Këshillit Bashkiak, Këshillit të Qarkut, Qeverisë dhe aktorëve të tjerë për mbështetjen e këtij vendimi historik.👏 #SkaKohëPërPushim #BashkiaDimal #DimaliYnë