Nderim dhe mirënjohje çdo qytetari për besimin dhe mbështetjen që më dha për një mandat të dytë në krye të Bashkisë Ura Vajgurore. Suksese Këshillit të ri Bashkiak dhe sëbashku do punojmë për transformimin e mëtejshëm të qytetit tonë.

Betimi per mandatin e dyte si kryetare e Bashkise Ura Vajgurore

Nderim dhe mirënjohje çdo qytetari për besimin dhe mbështetjen që më dha për një mandat të dytë në krye të Bashkisë Ura Vajgurore. Suksese Këshillit të ri Bashkiak dhe sëbashku do punojmë për transformimin e mëtejshëm të qytetit tonë. #BashkiaQeDuam

Posted by Juliana Memaj on E premte, 2 August 2019