Do të jemi pranë kujtdo që ka realisht nevojë për ne dhe qe prej rrethanave ndodhet në këtë luftë, vetëm, pa dikë që të kujdeset për të apo me kushte fizike të limituara.👨🏻‍🦳👵🏻
Por askush nuk do jetë vetëm, ne jemi familja e madhe që do kujdesemi për atë që kanë nevojë me shumë për ndihmën tonë. 🤗

Cdo dite ne mbeshetje te familjes sone te madhe

Çdo ditë do të jemi në terren dhe shtëpi më shtëpi për t’i qëndruar pranë komunitetit të bashkisë sonë. 👨‍👩‍👦‍👦Do të jemi pranë kujtdo që ka realisht nevojë për ne dhe qe prej rrethanave ndodhet në këtë luftë, vetëm, pa dikë që të kujdeset për të apo me kushte fizike të limituara.👨🏻‍🦳👵🏻Por askush nuk do jetë vetëm, ne jemi familja e madhe që do kujdesemi për atë që kanë nevojë me shumë për ndihmën tonë. 🤗#BashkeDoJaDalim #BashkeJemiMeTeForte

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 5 April 2020