Misioni yne humanitar vazhdon

Çdo ditë shtohen vullnetarët që ndihmojnë familjet në nevojë dhe pensionsitët, si me ndihma ushqimore, ashtu edhe me marrjen e ilaçeve apo asistencën për bërjen e pazarit. #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E hënë, 27 April 2020