Shfrytëzuam fundjavën për t’u siguruar që një tjetër javë do t’i gjejë fëmijët e kopshteve dhe shkollave me ambiente të dezinfektuara. #PuneKonkrete

There are no comments yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).