Me ndihmën e artistit popullor, të palodhurit Trifon Qyli dhe Grupit polifonik të Urës Vajgurore po publikojmë këngën për Dimalin e kënduar me datë 18 tetor!

Kënga për Dimalin

Me ndihmën e artistit popullor, të palodhurit Trifon Qyli dhe Grupit polifonik të Urës Vajgurore po publikojmë këngën për Dimalin e kënduar me datë 18 tetor! Dimali YnëTeksti: Novrus ZaimiJa merr: Fejzi HoxhaE pret: Pëllumb Marra DimalFryn kjo erë e lumitGjethet seç lëvizKy Dimali ynëPerlë e historisë...Herë flet për luftraher' për lashtësiMbi Krotin' i heshturI mbuluar rri.Gurgullon OsumiShkon duke kënduarHistorinë e vjetërPret për ta zbuluar.Ky Dimali ynëEmrin ka të shkruarIlirinë e lashtëNis për ta treguar

Posted by Juliana Memaj on Saturday, 19 Tetor 2019