Dokumentari Street Art në Ura Vajgurore

Dokumentari i parë i realizuar për Urën Vajgurore në lidhje me muralet që e bënë qytetin të njohur dhe që shumë bashki të tjera e pasuan si projekt. Faleminderit Helidon Doni Haliti, Top Channel dhe RTSH Radio Televizioni Shqiptar për mbështetjen.

Posted by Juliana Memaj on E hënë, 10 June 2019