Nga sot ai do t’i bashkohet ekipit tonë të vullnetarëve për të ndihmuar komunitetin. Faleminderit dhe shumë e lumtur që qyteti ynë ka kaq shumë shembuj pozitiv dhe që tregojnë se në këtë betejë jemi të bashkuar.