Sot, ora 16:30, të ftuar special që do t’i japin më shumë atmosferë festës, do të jenë këngëtarët më të mirë të muzikës së lehtë dhe popullore shqiptare, Irma Libohova, Irini Qirjako, Petrit Lulo, Kozma Dushi dhe këngtarë të zonës. Jeni të mirëpritur!