Faleminderit ekipit tonë në Njësinë Poshnje, që pas çdo telefonate për ndihmë në nr. 0800 7161 është gjithë gati dhe në shërbim të komunitetit, ashtu si kjo familje që kërkonte ndihmë me Postën Shqiptare dhe blerjen e ilaçeve.

Ne Poshnje, sherbim postar dhe ilace pas telefonates

Faleminderit ekipit tonë në Njësinë Poshnje, që pas çdo telefonate për ndihmë në nr. 0800 7161 është gjithë gati dhe në shërbim të komunitetit, ashtu si kjo familje që kërkonte ndihmë me Postën Shqiptare dhe blerjen e ilaçeve. #BashkeDoJaDalim

Posted by Juliana Memaj on E premte, 10 April 2020