Pedonalja e qytetit u kthye në një skenë të madhe festive, ku çdo mbrëmje e muajit gusht, ishte e organizuar me muzikë live të rrymave të ndryshme. Ne duam që këtë ta kthejmë në një traditë dhe Ura Summer Fest të vijë me surpriza të tjera 🙂