Faleminderit Market “Dardha” që iu bashkove aksionit të Bashkisë, duke dhuruar 25 pako me ndihma ushqimore për familjet në nevojë.🙏
📌Shumë e lumtur që paralelisht me ndihmën që po jep bashkia, shumë biznese iu përgjigjën pozitivisht apelit tonë për të kontribuar.
📌Deri tani kemi shpërndarë 1071 pako me fokus familjet me ndihmë ekonomike, me fëmijë jetim, invalid dhe pensionistë të vetmuar.

Bizneset e zonës i bashkohen aksionit humanitar

Faleminderit Market “Dardha” që iu bashkove aksionit të Bashkisë, duke dhuruar 25 pako me ndihma ushqimore për familjet në nevojë.🙏 📌Shumë e lumtur që paralelisht me ndihmën që po jep bashkia, shumë biznese iu përgjigjën pozitivisht apelit tonë për të kontribuar.📌Deri tani kemi shpërndarë 1071 pako me fokus familjet me ndihmë ekonomike, me fëmijë jetim, invalid dhe pensionistë të vetmuar. #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 23 April 2020