Faleminderit pensionistes Feçorrke Tafa🙏 që kontribuoi me ndihma ushqimore në familjen e çiftit të moshuar Gjishti, të cilët kujdesen për dy fëmijë që nuk kanë nënën e tyre pranë👏
Qyteti ynë i vogël ka njerëz me zemër të madhe, që në këto ditë të vështira, janë të gatshmëm të japin shembullin e tyre pozitiv se kush ka më shumë e ndan me ata që nuk kanë.
Jam e sigurt që rastet si nga biznesi, por edhe qytetarë të bashkisë, do e ndjekin këtë shembull pozitiv dhe mësimin që na jep një nga banore e fshatit Gorriçan.💪

Pensionistja dhuron ndihma per femijet jetim

Faleminderit pensionistes Feçorrke Tafa🙏 që kontribuoi me ndihma ushqimore në familjen e çiftit të moshuar Gjishti, të cilët kujdesen për dy fëmijë që nuk kanë nënën e tyre pranë👏Qyteti ynë i vogël ka njerëz me zemër të madhe, që në këto ditë të vështira, janë të gatshmëm të japin shembullin e tyre pozitiv se kush ka më shumë e ndan me ata që nuk kanë.Jam e sigurt që rastet si nga biznesi, por edhe qytetarë të bashkisë, do e ndjekin këtë shembull pozitiv dhe mësimin që na jep një nga banore e fshatit Groriçan.💪#QendroNeShtepi #Telefono08007161

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 9 April 2020