Në Ditët e Pemëve🌳, qytetarë, të rinj, punonjës të bashkisë, iu përgjigjen thirrjes së Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit 🌿🌱 për të mbjellë pemë të reja! Aksioni do të vijojë edhe për festat e 7-8 Marsit, ndaj kush ka dëshirë dhe mundësi të na bashkohet #krijoO2tend