Çdo bamirësi është e nevojshme dhe çdokush që ka mundësi duhet të japë për ato që sot janë në vështirësi. Mirënjohje pafund për çdokënd që i qëndron afër banorëve të qytetit tonë. 📞08007161

Ndihmat ushqimore ne Ure Vajgurore

Faleminderit “Uracable Tv- Net” që iu bashkove aksionit humanitar të bashkisë duke dhuruar 40 pako me ndihma ushqimore për familjet në nevojë.🙏 Çdo bamirësi është e nevojshme dhe çdokush që ka mundësi duhet të japë për ato që sot janë në vështirësi. Mirënjohje pafund për çdokënd që i qëndron afër banorëve të qytetit tonë. 📞08007161

Posted by Juliana Memaj on Saturday, 4 April 2020