Bashkia e Urës Vajgurore vijon traditën e festës së fundvitit. Më datë 28 Dhjetor, ditën e premte, ora 16:30, do të festojmë sëbashku në pedonalen e qytetit. Të ftuar special që do t’i japin më shumë atmosferë festës, do të jenë këngëtarët më të mirë të muzikës së lehtë dhe popullore shqiptare, Irma Libohova, Irini Qirjako, Petrit Lulo dhe Kozma Dushi. Merrni familjarët dhe miqtë tuaj, e shihemi në pedonale 🙂