Lojëra të ndryshme dhe shfaqje filmash shqiptarë, janë vetëm disa nga aktivitetet e organizaura në bashkëpunim me Bashkinë të cilat u ofrojnë një eksperiencë ndryshe të rinjve në pedonalen e qytetit.