Faleminderit këngëtarëve Mond Metushi dhe Nisi Beratit, si edhe grupit të tyre, që për 2 orë, perofrmuan LIVE për këto familje që qëndrojnë në shtëpi.

“Muzikë për Shpresë” në pedonalen e Urës Vajgurore

Fundjavën e kaluar, Bashkia Ura Vajgurore kishte përgaitur një surprizë për të gjithë banorët e zonës së pedonales. Faleminderit këngëtarëve Mond Metushi dhe Nisi Beratit, si edhe grupit të tyre, që për 2 orë, perofrmuan LIVE për këto familje që qëndrojnë në shtëpi.🎤🎼🎸 #QendroniNeShtepi #MuzikePerShprese

Posted by Juliana Memaj on E mërkurë, 22 April 2020