Panair lulesh, ekspozitë fotografie, lojëra të ndryshme, kërcime, piktura dhe një super koncert, ishin vetëm disa nga aktivitetet që bashkia kishte organizuar në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve. Faleminderit kujtdo që u bë pjesë e kësaj feste.