Faleminderit për atmosferën festive që na dhuruan fëmijët e stafi i kopshteve dhe parashkollor “Sali Gjuka”, “4-Shtatori”, “Konezbalte”, “Hajdaraj”, “Hallaxhias” dhe “28-Nentori”.