Qyteti ynë u bë pjesë e fushatës kombëtare të leximit “Takohemi për një libër”,📚 ku u mblodhëm sëbashku me intelektual, shkrimtar, mësues dhe nxënës. Për të pranishmit vendosa t’ju lexoja një pjesë të studimit të Burhan Dautit me titull “Zbulimi i qytetit Ilir të Dimalit”.📖 Shumë e lumtur që çdo vit kemi mbështetur artin, kulturën dhe sportin në qytetin tonë.