Gjatë inspektimit të punimeve për rikualifikimin e sheshit në qendër të qytetit. Një hapësirë e transorfmuar me sheshe pushimi, stola, hapësira të dedikuara për fëmijët dhe vende parkimi.

Posted by Juliana Memaj on E premte, 22 Maj 2020