Gjatë mbledhjes me drejtues të Bashkisë, ku diskutuam mbi planin e masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19, ecurinë e aksionit humanitar në ndihmë të invalidëve, pensionistëve të vetmuar dhe familjeve me ndihmë ekonomike, si edhe planifikimin e vijimit të punëve për qytetin.