Është gjithmonë kënaqësi të jesh pjesë e takimeve dhe organizimeve me veteranë të Luftës Nacional – Çlirimtare, ku jo vetëm mikpritëm anëtarët e rinj, por edhe diskutuam se çfarë mund të bëjmë për të lartësuar edhe më shumë figurën e atyre që dhanë jetën për Shqipërinë.