Shumë e lumtur që shikoj mësues dhe nxënës që kontribuojnë për qytetin ku jetojnë. Më shumë pemë. më shumë gjelbërim, më shumë oksigjen. Bashkohu nisnës dhe #KrijoO2Tend 🌿🌱