Një nga gjërat që e bëjnë qytetin tonë të ndihet krenar është dhe Kantina Çobo. Falë pasionit të trashëguar brez pas brezi, kjo familje arrin të ketë një nga verërat 🍷më të mira shqiptare dhe që gjendet ne tryezat e familjeve tona,🍇 por që vitet e fundit po tregtohet edhe jashtë Shqipërisë.

ERTV Speciale🍇VERËRA🍷SHQIPTARE🇦🇱

Posted by Edi Rama on E Diele, 18 August 2019