Bashkë më Organizatën e Veteranëve dhe familje të Dëshmorëve të Atdheut zhvilluam homazhe në Lapidarin e Urës Vajgurore dhe në Lapidarin e fshatit Donofrese e Slanicë. Gjithashtu, zhvillova disa vizita në familje dëshmorësh për të kujtuar ata që dhanë gjakun e tyre për Shqipërinë.