LIVE nga fshati Kuç, ku vijon puna për hapjen e kanaleve. Një nisëm që nuk do ndalet dhe i ka dhënë frytet e saj #QendroNeShtepi #TelefonoNr08007161

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 30 April 2020