LIVE nga sheshi midis pallateve në qendër të Urës, me këngëtarët Mond Metushi dhe Nisi Beratit, si edhe grupi i tyre, që po performojnë për familjet që qëndrojnë në shtëpi.#QendroniNeShtepi #MuzikePerShprese

Posted by Juliana Memaj on Saturday, 25 April 2020