📌Faleminderit nga zemra çdo anëtari të shtabeve të ngritura dhe vullnetarët e angazhuar për ndihmesën që po japin për familjet në nevojë dhe pensionistët e vetmuar.
📌Nuk do ndalemi derisa çdo familjeje t’i shkojmë në ndihmë💪
📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.
📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply
📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania

Takim me shtabin e emergjencave dhe vullnetaret

📌Faleminderit nga zemra çdo anëtari të shtabeve të ngritura dhe vullnetarët e angazhuar për ndihmesën që po japin për familjet në nevojë dhe pensionistët e vetmuar. 📌Nuk do ndalemi derisa çdo familjeje t’i shkojmë në ndihmë💪📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply 📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania.#QendroniNeShtepi

Posted by Juliana Memaj on E martë, 31 Mars 2020