Faleminderit me zemër kujtdo që sfidoi temperaturat e ulëta dhe u bë pjesë e traditës sonë, duke festuar në pedonalen e qytetit bashkë me të ftuarit tonë të veçantë Irma Libohova, Irini Qirjakon, Kozma Dushin, Petrit Lulon, Dule Malindin dhe All in Band.