Sot përkujtuam në një aktivitet kushtuar heroit tonë kombëtar, i cili ishte njeriu i veprave të madhe dhe që luftoi për një të ardhme më të mirë të shqiptarëve. Ndaj bashkë me veteranë dhe nxënëse të gjimnazit “Muhamer Janina” u takuam për të nderuar kontributin e tij.