Suksese ekipit të FK Osumi që sot nis sfidën në Kategorinë e 3-të Kampionatit Shqiptar të Futbollit. Ndeshja do të zhvillohet në orën 13:00 në Kompleksin e Futbollit në Kamëz. Për herë të parë në ekipin e parë do të hyjnë zyrtarisht edhe 4 futbollist që vijnë nga grupmoshat e ekipit, që vjen si rezultat i një pune të përvitshme dhe përkujdesi nga stafi ynë.