📌 Luftës tonë iu janë bashkuar dhe grupe të rinjsh vullnetarësh që vijojnë shpërndarjen e ndihmave ushqimore shtëpi më shtëpi për pensionistët e vetmuar dhe familjet me ndihmë ekonomike ose që kanë statusin e invalidit.
📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.
📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply
📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania.

Vullnetaret e Bashkise Ura Vajgurore shperndajne ndohma

📌 Luftës tonë iu janë bashkuar dhe grupe të rinjsh vullnetarësh që vijojnë shpërndarjen e ndihmave ushqimore shtëpi më shtëpi për pensionistët e vetmuar dhe familjet me ndihmë ekonomike ose që kanë statusin e invalidit.📌Telefono në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore, pa pagesë, ☎️0800 7161, për informacione të ndryshme që nuk lidhen me urgjenca shëndetësore.📌 Për të marrë një autorizim për lëvizje me makinë aplikoni në link 👉 http://autorizime.asp.gov.al/apply 📌 Për të marrë leje ditore për dalje nga shtëpia për blerjen e ushqimeve aplikoni në E-albania.#QendroniNeShtepi

Posted by Juliana Memaj on E martë, 31 Mars 2020