📌 Faleminderit “BLESON” SHPK që duke parë gjendjen e vështirë të shumë familjeve që kemi trajtuar dhe publikuar, vendosi të dhurojë 1000 KG miell.
📌Misionit humanitar të bashkisë për shpërndarjen e ndihmave ushqimorë për familjet në nevojë po i bashkohen edhe shume biznese vendase.
📌Do të bëjmë publike çdo dhurim, sado pak të jenë ne do t’i shpërndajmë shtëpi më shtëpi te ata që kanë me të vërtetë nevojë.
📌Nëse ka bizense të tjera si “BLESON” SHPK, pronar pikash grumbullimi apo si Feçorr Çala, ju lutem na kontakoni. Sot më shumë se kurë banorët kanë nevojë edhe për njerëz si ju me zemër të madhe

Shperndarje ndihmash kontibut nga biznesi vendas

📌 Faleminderit “BLESON” SHPK që duke parë gjendjen e vështirë të shumë familjeve që kemi trajtuar dhe publikuar, vendosi të dhurojë 1000 KG miell. 📌Misionit humanitar të bashkisë për shpërndarjen e ndihmave ushqimorë për familjet në nevojë po i bashkohen edhe shume biznese vendase.📌Do të bëjmë publike çdo dhurim, sado pak të jenë ne do t’i shpërndajmë shtëpi më shtëpi te ata që kanë me të vërtetë nevojë.📌Nëse ka bizense të tjera si “BLESON” SHPK, pronar pikash grumbullimi apo si Feçorr Çala, ju lutem na kontakoni. Sot më shumë se kurë banorët kanë nevojë edhe për njerëz si ju me zemër të madhe.

Posted by Juliana Memaj on E enjte, 2 April 2020