6️⃣0️⃣0️⃣ familje 👨‍👩‍👦‍👦 kanë përfituar deri tani ndihmë nga shtabi ynë i ngritur për t’i qëndruar pranë familjeve me ndihmë ekonomike apo që kanë një invalid në shtëpi dhe pensionistët e vetmuar.
Beteja jonë vazhdon me të tjera familje që kanë kërkuar ndihmë në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore ☎️0️⃣8️⃣0️⃣0️⃣7️⃣1️⃣6️⃣1️⃣

600 familje perfitojne ndihma ushqimore

6️⃣0️⃣0️⃣ familje 👨‍👩‍👦‍👦 kanë përfituar deri tani ndihmë nga shtabi ynë i ngritur për t’i qëndruar pranë familjeve me ndihmë ekonomike apo që kanë një invalid në shtëpi dhe pensionistët e vetmuar.Beteja jonë vazhdon me të tjera familje që kanë kërkuar ndihmë në nr e gjelbër të Bashkisë Ura Vajgurore ☎️0️⃣8️⃣0️⃣0️⃣7️⃣1️⃣6️⃣1️⃣

Posted by Juliana Memaj on E mërkurë, 1 April 2020