Ndryshimi i emrit të Bashkisë Ura Vajgurore në Dimal, pa ndryshuar kufijtë dhe emrat e Njësive Administrative është mirëpritur jo vetëm nga banorët, por edhe nga mediat kombëtare, të cilat i japin hapësirë kësaj ngarjeje. Ju ftoj të shikoni kronikën e transmetuar sot në TV Klan për të kuptuar më shumë mbi këtë proces

Ndryshimi i emrit të Bashkisë Ura Vajgurore në Dimal - Kronikë TV KLAN

Ndryshimi i emrit të Bashkisë Ura Vajgurore në Dimal, pa ndryshuar kufijtë dhe emrat e Njësive Administrative është mirëpritur jo vetëm nga banorët, por edhe nga mediat kombëtare, të cilat i japin hapësirë kësaj ngarjeje. Ju ftoj të shikoni kronikën e transmetuar sot në TV Klan për të kuptuar më shumë mbi këtë proces. #BashkiaDimal

Posted by Juliana Memaj on E Diele, 12 korrik 2020